Властта на патерици

Кметът на Дупница отсвири министър


Червени депутати посрещнаха в Дупница просветния министър Анелия Клисарова на патерици. Зам.-шефката на парламента мая Манолова и народният избраник Иван Ибришимов все още не са се възстановили напълно, за да ходят самостоятелно. Двамата претърпяха контузии в рамките на месец и така надянаха проходилките.

              

Кметът на Дупница Методи Чимев от ГЕРБ пък изобщо отсвири събитието. Той е получил покана, но не е присъствал на среща с министъра на образованието при посещението й в града. От проявеното отношение от страна на кмета публично се възмути  независимият общински съветник  Първан Дангов, който е и директор на областната агенция по безопасност на храните в Кюстендил.

 

Неуважителното отношение към министъра обаче беше компенсирано от Манолова и Ибришимов. Министърът на образованието и науката проф. Анелия Клисарова посети СОУ „Христо Ботев” в  Дупница и компютърните кабинети за чуждоезиково обучение и информационни технологии, изградени по Национална програма „ИКТ в училище”. Тя се срещна и с учителите от Професионална гимназия „Академик С. П. Корольов” .


Филип Филев | 2013-11-21


Добави в Svejo