Кола уби пешеходец в Русе

Велосипедист бере душа след катастрофа


Кола уби пешеходец на бул. „Тутракан” тази сутрин в Русе. Сигнал за инцидентът е бил подаден около 7.30 часа сутринта. Пристигналият на място екип на полицията е видял, че екипът на Спешна помощ отвежда пострадал човек, за който впоследствие е получена информация, че е починал. Установена е самоличността на водача на автомобила – Д.Р. на 46 г. и на пешеходеца – Л.И. на 54 г. На местопроизшествието се извършва оглед. Причините и обстоятелствата, при които е станал инцидента се изясняват.

 

В 9:10 часа е постъпил сигнал, че на ул. Стрешер планина 59 в жк "Дружба" товарен автомобил "Мерцедес Спринтер" е блъснал възрастен пешеходец. Пешеходецът е пострадали и е отведен от екип на ЦСМП в МБАЛ - Русе.  В 09:43 часа е постъпил сигнал, че на бул. България в Русе (в районна на вариантата - разклона за с. Николово) лек автомобил е блъснал възрастен велосипедист,  а след това колета изчезнала. Пострадалият мъж е бил закаран в болница, където се оказло, че е  с мозъчен кръвоизлив и множество натъртвания.

След направеното разследване е открит автомобила, блъснал човека. Става дума за "Опел Кадет" без регистрационни табели, управляван от 20-годишния Д.Й., който няма шофьорска книжка.

Работата по случаите продължава

 


Ехограф | 2015-11-12


Добави в Svejo