„Лудогорец“ спасява новородени

Продължават благотворителните мачове на отбора


Снимка: Лудогорец"Лудогорец" продължава да рита благотворително. Футболният тим напомня на феновете, че за домакинския мач с Черноморец (Одеса) на 7 ноември от 20 часа на "Васил Левски" ще бъде в сила благотворителната акция: "Ела на мач! Спаси живот на бебе". Целта на този мащабен проект е набиране на средства за оборудване на клиниката по неонатология в МБАЛ "Надежда" в град София. 20% от приходите от продадените билети в домакинските срещи на Лудогорец в Лига Европа ще отиват в здравното заведение.

 

По статистически данни през последните години нараства броят на недоносените новородени и необходимостта от животоподдържаща апаратура. Ангажирането на ПФК "Лудогорец" с тази кампания е част от политиката за социална отговорност на Клуба.

 

Билетите за мача с Черноморец са в продажба от петък (1 ноември). Цените са, както следва: Сектор "В" - 10 лева и Сектор "А" - 15 лева и 25 лева.

 

В Разград билети може да бъдат закупени в магазин Оffice 1 Superstore на ул. "Св. Климент" 24 А, в магазин "Germanos" на бул. "България" 34 и на бензиностанция OMV на бул. "Странджа". В София талони за мача с Черноморец ще се продават в офиса на Еventim на адрес: ул. "Граф Игнатиев" № 22, ет. 2, ап. 3 и в билетния център на НДК. Феновете ще имат възможност да си закупуват билети и онлайн чрез сайта www.eventim.bg.

 

В деня на мача - 7 ноември (четвъртък), ще работят и трите каси на стадион "Васил Левски" - на ул. "Гурко", до езерото "Арияна" и до метростанцията на бул. "Евлоги Георгиев".


Мариана Маркова | 2013-11-04


Добави в Svejo

Още по темата:

Ева живее с надеждата за бебе

Донорът на сперма е широкоскроен

Един от десет става за донор на сперма

Четиризнаците се прибраха вкъщи

Зачатието е състояние

Психолози помагат за бебе

Андреева поема фонд ин витро

Тризнаци проплакаха в Бургас

Дупница се радва на бебе в епруветка

21 двойки с шанс за бебе

Всеки шести с репродуктивен проблем

Търново с 12 бебета в епруветка

170 хил. двойки се борят за бебе

Андреева поема ин витрото

Спермограми на половин цена

Девет двойки с шанс за бебе

4500 бебета по-малко

Бебе в епруветка на 40+

Психолози помагат за бебе

15 бона за бебе в епруветка

Габрово чака тризнаци