Катастрофа затапи бул. „България” в Русе

Има пострадали при тежкия инцидент


Жестока катастрофа затвори един от най-натоварените пътни участъци в Русе – бул. „България”. Инцидентът е станал около 14.40 часа в района на бензиностанция „Лукоил” в посока към София. На мястото са били изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ.

 

Според първоначалната информация лек автомобил БМВ се е ударил в движещ се пред него бус "Пежо", след котето се завъртат и удрят в мантинела. На мястото на катастрофата са изпратени екипи на полицията, пожарната и спешна помощ.  Наложило се е пожарникарите да извадят с помощта на технически средства пътник от лекия автомобил БМВ, който е отведен в МБАЛ - Русе. Уточняват се пострадалите хора и вида на травмите им. Местопроизшествието е запазено, предстои оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР - Русе, с оглед изясняване на причините и обстоятелствата, довели до катастрофата. 

Заради пътния инцидент движението по бул. България е силно затруднено. Образува се огромна колона от автомобили, тъй като повечето шофьори предпочитат отсечката заради затвореното Кръгово кръстовище в центъра на Русе. В момента екипи на полицията регулират трафика, за да се избегне задръстването по международния път. 


Ехограф | 2015-11-10


Добави в Svejo