Кмет с опасност за живота след катастрофа

Илхан Карир претърпя инцидент днес


Временно изпълняващият длъжността кмет на община Куклен, Илхан Кадир е в болница с опасност за живота след катастрофа. Сигналът за пътния инцидент между Куклен и село Руен, е получен тази сутрин в 8,30 часа на тел. 112. Съобщено е за лек автомобил “Фолксваген”, който се врязал в крайпътна чешма.

Към мястото са насочени екипи на полицията и Спешна медицинска помощ. 34-годишният Илхан Кадир, който пътувал сам в колата, е транспортиран в болница с опасност за живота. От УМБАЛ „Св. Георги“ съобщиха за Дарик, че подготвят пострадалия за операция в Първо хирургично отделение, заради разкъсан далак и черен дроб. След това, ще бъде опериран от ортопедичен екип, заради счупвания на двете бедра и опашната кост.

"Тези две операции са животоспасяващи", уточниха от здравното заведение. Едва след това, ще се оперира и челюстта на Кадир, която също е счупена. По първоначални данни от полицията, произшествието е настъпило заради движение с несъобразена скорост с пътните условия и загуба на контрол. Работата по случая продължава.


Ехограф | 2015-10-22


Добави в Svejo