Снимаха смъртта

Душата можела да се върне в тялото


Руският учен Константин Коротков засне смъртта. Той щракна с биоелектрографска камера момента, в който човешката душа напуска тялото, съобщават руските медии. Изображението е получено и визуализирано чрез усъвършенстваата фотографска техника на Семьон Кирлиан. На фотографията вижда как духът, оцветен в синьо, постепенно напуска човешкото тяло.

        

Според Коротков, душата на човек се намира в гърдите и главата, защото това са частите на човешкото тяло, които първи губят жизнената си сила. Ученият отбелязва, че е възможно в определени случаи да се върне обратно в тялото. Той обяснява, че това се дължи объркване в минутите след смъртта заради насилствена или неочаквана гибел. Душата можела да се върне обратно в тялото, защото в него имало огромно количество неизползвана енергия.

 


Фотографската техника, разработена от учения, беше одобрена от Министерството на здравеопазването в Русия, уточнява Телеграф. С тази техника ще може да се следи за напредъка на пациентите, болни от онкологични заболявания. При иновативната технология на Коротков могат да се наблюдават енергийните изображения на всички видове биофизични дисбаланси.  

 


Филип Филев | 2013-10-20


Добави в Svejo