Акупунктура за четириноги

Глезят кучета с фешън подстрижки и педикюр


Център за здраве и красота на домашни любимци отваря врати в Пловдив. Сред предлаганите лечебни и СПА процедури са акупунктура, тонизиращи масажи, билколечение, арамотерапия и вана в тонизиращи водни разтвори.

 

В салона за красота домашните любимци могат да получат екстравагантно подстригване и боядисаване. Центърът ще предлага и по-специфични услуги като грууминг и триминг (подстригване и специална обработка на космената покривка), дори и педикюр за кучета и котки.

 

Специалистите в центъра могат да разработят и диета, подходяща за всяко куче, котка или папагал.  Индивидуалната диетология предостява възможността след индивидуална консултация да бъде създадена диета коригираща теглото или съобразена със специфичните нужди на домашния любимец. Разнообразието на домашно приготвени бисквити, торти, мъфени и други лакомства също ще е голямо.

 

В центъра ще се предлагат и индивидуални фитнес програми за коригиране и правилно развитие на мускулатурата, движенията и физиологията на животните, а съвсем скоро ще се открие и  рехабилитационна зала за домашните любимци. Клиентите ще могат да се възползват още от таксиметрови и хотелски услуги, както и здравословни разходки.


Христо Михайлов | 2013-10-14


Добави в Svejo