Бандит гръмна охранител в сърцето

Доктори оперират по спешност пострадалия


Снимка: МВРКървава драма се разигра тази нощ в дискотека в Ихтиман. Рецидивист, клиент на заведението, простреля един от охранителите в сърцето и избяга. Пострадалият е откаран в болница, където му е назначена операция по спешност.

 

Стрелецът е 38-годишният Юлиан Зашев. Само преди няколко месеца той е излязъл от затвора, след като е излежал присъда за опит за убийство, съобщи главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров.

 

Тази нощ мъжът отишъл на дискотека в Ихтиман и започнал да се държи грубо. След направена забележка от страна на охранител, Юлиан извадил пистолет и го прострелял под сърцето. След това излязъл от дискотеката, където бил посрещнат от два полицейски патрула. Той открил огън и по тях, но не успял да уцели никого и избягал. Полицаите тръгнали след него.

 

След няколко километра Зашев достигнал село Живково и се укрил в каре от десетина къщи. Полицията заградила района и го открила в таванското помещение на една от къщите. Въпреки че оказал съпротива, служителите на реда успели да го изведат навън.

 

Предстои да му бъде повдигнато обвинение за опит за убийство.


Михаил Стефанов | 2013-10-13


Добави в Svejo