Бойко откри нова болест

Делюзия покосила БСП, ДПС и Атака


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов показа завидни лекарски познания. Очевидно медицината не е голямата любов само на сестра му д-р Красимира Иванова, която е неонатолог. Бойко също се оказа в час с докторските работи и дори откри нова политичска болест със симптоми делюзия. На форум, организиран от младежката органицазия на партията в Хасково, той заяви, че новооткритото заболяване е покосило БСП, ДПС и Атака.

                   

Планът „Орешарски" предвижда до края на мандата нови 250 000 безработни, посочи той. Според него този план включва да се вземат заеми и да се вкара държавата във финансова катастрофа, което е безспорно. Намеренията на управляващите били да се купи време, за да могат да се евентуално постигнат по-добри резултати от тези партии в едни предсрочни избори.

 

„Младите и политиката" бе темата на семинара в Хасково, в който участваха бивши министри от кабинета му, народни представители и евродепутати. За 100 от общо 120-те участници Борисов бе категоричен, че са готови за министри. Имаме изключителни експерти, изключително подготвени млади хора и те трябва да имат самочувствие, каза още той.


Виолета Христова | 2013-10-13


Добави в Svejo