Разград чака новогодишно бебе

Момиченца зарадваха Русе и Бургас, момченца – Добрич и Варна


В разградската болница все още не се е родило първото за 2015 година бебе. Дежурните акушер-гинеколози обаче успокояват, че то вече е на път и го чакат да проплаче до часове. В отделението е под наблюдение родилка, чиято рожба ще огласи първа здравното заведение. Там последното бебе за старата година е проплакало на 30 декември.

 

Първото русенско бебе за 2015 година е момиче. То е проплакало в 4.10 часа тази сутрин. Приблизително по същото време новородена госпожица зарадва Бургас. „Момиченце е първото бебе, родено в Бургаската болница през 2015 година“, съобщи началникът на Родилно отделение д-р Антонио Душепеев. Бебето носи името. Малката дама, чиито родители са от Средец, е с тегло от 2750 грама и височина от 49 см. За трета поредна година първото бебе, проплакало на 1 януари в МБАЛ-Бургас, е момиче. До края на деня на бял свят се очаква да дойдат още 3 деца.

 

Момченце е първото бебе на Добрич за 2015 година. Детето е родено със секцио в 11.00 часа. Тежи 2 900 грама. Майката е на 31 години.

                          

Както ehograf.info вече писа първото бебе на Варна има шанс да се бори за „Бебе на годината“.

 


Ехограф | 2015-01-01


Добави в Svejo