Боно се потроши

Фронтменът на „Ю Ту” падна от колело


Боно, фронтменът на „Ю Ту“, беше подложен на две операции заради многобройни фрактури, които певецът получи след падане с велосипед в Сентръл парк в Ню Йорк.

Хирургът д-р Дийн Лорих съобщи в сряда, че на Боно са били направени няколко рентгенови снимки и изследвания. Те са показали лицева фрактура при лявото око, счупване на три места на лявото рамо и фрактура на левия лакът, която е натрошила костта на шест части.

Д-р Лорих съобщи, че в неделя през нощта Боно е претърпял петчасова операция за нараняването на лицето, освобождаване на прещипан нерв и поставяне на три пластини и 18 винта, а в понеделник му е направена още една – заради фрактура на лявото му кутре. Лекарят каза, че Боно ще се нуждае от терапия, но се очаква пълно възстановяване.

По думите на доктора певецът е пострадал, докато се опитвал да избегне друг велосипедист. Заради инцидента „Ю Ту“ отложиха участието си във вечерно шоу по телевизионния канал Ен Би Си. Неотдавна Боно се размина невредим, след като от частния му самолет се откъсна врата при захождане за кацане на берлинското летище, припомня АП.


Ехограф | 2014-11-20


Добави в Svejo