Захари Бахаров ляга под ножа

Актьорът пак има проблем с коляното


Страшният Иво Андонов от сериала “Под прикритие” - Захари Бахаров, отново го закъса с коляното и заради това се е наложило да си направи операция. Това е причината известният актьор да не вземе участие в Нощта на театрите (в събота) в Сатирата. Вместо него по спешност трябваше да влезе в “Арт” Владимир Пенев, който играе в същата пиеса от 15 години в “Зад канала”.

 

Макар да беше обявено, че замяната ще е еднократна, вероятно Бахаров ще отсъства по-дълго от сцената, защото подобни операции понякога изискват по-дълго време за възстановяване. Затова още снощи Димитър Рачков влезе вместо него в другата хитова постановка на продуцентската компания “Трите мечки” - “Спанак с картофи”, което се играе също с огромен успех в Сатиричния театър.

 

Рачков се напъха в екипа на смотан футболист, когото съотборниците му – Владо Карамазов и Юлиан Вергов, непрекъснато бъзикат. “Арт” и “Спанак с картофи” имат още няколко представления през ноември и декември и докато Бахаров не се възстанови, ще продължават да го заместват Владо Пенев и Митко Рачков.

Замени ще има и в спектаклите на Народния театър, в които играе Бахаров. В един от най-касовите спектакли на Александър Морфов - “Дон Жуан” вместо лицето на “Българската лотария” ще видим Владислав Павлов, който влезе със силен старт в трупата в “Свободата в Бремен”. А в “С любовта шега не бива” ще го замести Благовест Благоев.

Миналата година, навръх 33-ия си рожден ден, Бахаров се оперира за първи път и дори пусна във Facebook фотос с лаконичния коментар: “Ай честито”.


Ехограф | 2014-11-18


Добави в Svejo