Депардийо мина на диета и джакузи

Звездата влиза във форма преди снимките в Калояново


Снимка: УикипедияЗвездата на световното кино Жерар Депардийо влиза във форма преди снимките в село Калояново. Той е на сериозна диета в четиризвездния пловдивски хотел "Империал", собственост на семейството на кмета Иван Тотев. Снощи актьорът е похапнал няколко късчета пилешко филе с броколи в синьо сирене, пише „Стандарт“. Той е бил настанен в хотела лично от Тотев. Кметът го завел до президентския апартамент, който е оборудван с всички екстри. Депардийо ще се шири в няколко помещения с панорамен изглед, спалня с пухено легло и специална стая с джакузи. Водното блаженство помагало на актьора с руски паспорт да топи грамове и да релаксира. Официално посрещане готви и кметът на Калояново Александър Абрашев. Той ще разведе Депардийо из красивото село и ще го дари със специални традиционни за региона подаръци. Заедно с французина в хотел "Империал" е отседнала и неговата "снаха" във филма Деси Тенекеджиева.Френската филмова звезда Жерар Депардийо свири на цигулка на гробище. Затрогващата картина можете да видите не на снимка в интернет, а на живо само на 25 километра от Пловдив - в село Калояново. Това са първите кадри от филма с работно заглавие "Пътуване", който ще бъде сниман изцяло в града на тепетата и в региона. Главната роля ще изпълни актьорът с руски паспорт, който пристигна в петък на летище София. Посрещна го партньорката му в швейцарско-българската продукция Деси Тенекеджиева, която ще играе снахата на героя на Депардийо.

 

Снимките стартират утре рано сутринта на гробището, където две възрастни жени продават цветя. Цветарките са всъщност актрисите от пловдивския театър Анелия Ташева и Румена Георгиева. До тях е старецът Ваня, а зад костюма и грима е самият Жерар Депардийо. Свири на цигулка, за да припечели малко пари. Става ясно, че не е вадил цигулката от смъртта на съпругата си, която не може да прежали. Бедността обаче го е принудила да търси начини за оцеляване. Два дни екипът ще снима на гробището. След това действието се премества в Пловдив, а после отново се връща в Калояново, където Депардийо ще снима в една от местните къщи. В лентата последователно навлизат интересни персонажи като автомобил "Трабант" и истинско живо прасе.

 

През почивните дни актьорът се запознава със сценария на терен, съобщи продуцентът на лентата Нели Джамбазова. Тя е неотлъчно до Депардийо от пристигането му в петък.

                                           

От летището звездата е отпътувала за Пловдив, където късно в петък е настанена в четиризвездния хотел "Империал". Лично кметът на Пловдив Иван Тотев, чието семейство е собственик на хотела, е посрещнал Депардийо и го е завел до президентския апартамент, оборудван с всички екстри - няколко просторни помещения с панорамен изглед, спалня с пухено легло и стая-джакузи. Градоначалникът заминава утре за Япония, но след като се върне, ще се срещне за втори път със звездата - на кафе в кабинета си. Междувременно с официално посрещане се готви и кметът на Калояново Александър Абрашев, който ще разведе Депардийо из красивото село и ще му направи специални традиционни за региона подаръци за спомен. Заедно с французина в хотел "Империал" е отседнала и Деси Тенекеджиева. Другите от екипа ще спят в хотел "Кендрос" в Стария град. "Стандарт" научи, че при пристигането си в Пловдив Жерар Депардийо е пил първо кафе на терасата на "Империал", а вечерта е хапнал леко в апартамента си - пилешко филе с гарнитура от броколи в синьо сирене. През следващите дни от престоя си в Пловдив от кухнята на хотела са готови да изпълнят всичките му кулинарни капризи.


Ехограф | 2014-11-02


Добави в Svejo