Гинко билоба вдига самолета

Хранителна добавка връща мъжествеността


При 90% от пациентите със сексуални проблеми причината е органична и само при 10% е психологична, твърдят учените. По-важните причини за появата на сексуална слабост са три – намалена продукция на тестостерон, повишено ниво на холестерина и нарушения в алфа-2-адренергичните рецептори в мозъчните нерви. Те отговарят за отварянето на съдовите клапи в пениса.

 

Вече е ясно, че за добрата полова активност огромно значение има нормалното количество цинк в организма. Този елемент потиска хипофизарната секреция на хормона пролактин, който пък блокира продукцията на тестостерон. Цинкът е необходим и за добрата функция на простатната жлеза и укрепване на организма като цяло. Екстрактът от Гинко билоба пък, освен че подобрява ерекцията, нормализира проходимостта на кръвоносните съдове, като подобрява разширените вени (включително хемороидите и варикоцелето), а и мозъчното кръвообращение. Редица случаи със старческа загуба на интелектуалните способности са се подобрявали или поне е задържано развитието на тези фатални възрастови промени.

 

Решението на проблема дава „Максимум мъж“. Този природен продукт съдържа билки, витамини и минерали, стимулиращи енергийния обмен, за да подпомогне увеличаването на вашата сила и жизнена дейност. Той осигурява върхово представяне в онези специални моменти, когато мъжът се нуждае най-много. Продуктът позволява на мъжете да живеят живота си пълноценно. Съставките му увеличават естествените нива на тестостерона, помагат за детоксикацията на организма, увеличават либидото, подобряват общото състояние при мъжете и предпазват простатата от дисфункция.

 

Продуктът може да се използва като допълващо средство за подпомагане на мъжката хормонална продукция, както и за цялостно подобряване на потентността. Предпазва простатната жлеза и служи за общо засилване на организма на мъжа, особено с напредване на възрастта.

 


Ангел Дренски | 2014-09-20


Добави в Svejo