Д-р Стаменов дари Цецо Елвиса с рожба

Малката Вики проплака преди година


Снимка: Колаж ehograf.infoЛекарят, на когото Цветелин Атанасов, по-известен като Цецо Елвиса, и съпругата му Мариела ще са благодарни вечно на д-р Георги Стаменов. „Той беше с нас през целия път, който извървяхме, докато получим нашето малко чудо. „След дълги години на надежда и очакване, на борба и разочарования, се радваме, че попаднахме на най-подходящия за нас доктор и на неговия чудесен екип – изключително всеотдайни, сърцати и посветени на каузата си  хора“, казаха пред „Ехограф“ българският Елвис и неговата съпруга. Благодарение на грижите на този екип и с божията помощ, сега те са родители на най-прекрасното и лъчезарно детенце на света – дъщеричката им Виктория.

 

„Приемаме д-р Стаменов не само като специалиста, на когото се доверихме, но и  като втори баща на детенцето ни“, категорични са те. Възхитени са не само от неговата компетентност като лекар, но и от факта, че огрижва всичките си пациенти с еднаква доза грижа, любов, внимание и професионализъм.  „Нямаме думи, с които да изразим нашата благодарност към него и екипа му и от все сърце му желаем здраве, за да продължава да сбъдва мечтата на хиляди двойки с подобни проблеми да станат родители“, казват щастливите родители.

Петнайсет години Цецо и Мариела се радват на щастливо и хармонично семейство, но желаната рожба не идва. След дълго ходене по лекарски кабинети докторите не откриват причината и двамата попадат в графата „неизяснен стерилитет“. Под грижите на д-р Стаменов борбата на семейството се увенчава с  успех и от година двамата са горди родители на прекрасно момиченце.

 

Малката Виктория се появи на бял свят на 1 август миналата година с размерите за перфектно „джобно“ гадже – 2800 грама и 47 сантиметра. Тя проплака след планирано секцио в ръцете на шефа на родителното отделение в бургаската болница д-р Антонио Душепеев, на когото Цецо и Мариела от сърце благодарят. А поводът Вики да се роди край морето са участията на татко ѝ в Слънчев бряг и претоварения му график. Дори вечерта след раждането на първородната си дъщеря Цецо имаше участие. Едва след това той събра приятели да ги почерпи.

 

Още за чудесата в живота на Цецо Елвиса четете тук.


Ехограф | 2013-08-01


Добави в Svejo