Залози за новото кралско бебе

Не се знае кога ще се роди второто дете на Уилям и Кейт


Започнаха залагания на букмейкърите, които се опитват да изкарат пари, като познаят всевъзможни неща свързани с бебето, което очакват принц Уилям и съпругата му Кейт. Залаганията са какъв ще е пола, как ще се казва, каква зодия ще бъде, в колко часа ще се роди, предават световните информационни агенции.

 

Слухът, че Кейт Мидълтън е отново бременна, се появи още през месец юни. Вчера от Бъкингамският дворец официално потвърдиха новината за втората бременност на херцогинята на Кембридж. В момента бъдещата майка страда от сутрешно неразположение, но състоянието и не налагало приемането в болница, както се случи с първата и бременност. От Кралското семейство заявиха, че са изключително щастливи от новината, а принц Уилям сподели, че за момента съпругата му се чувства добре, въпреки гаденето.

 

Сред най-интересните категории, на които вече може да се залага са: На каква възраст детето на принц Уилям ще бъде заснето за първи път да влиза или излиза от нощен клуб, в който се сервира алкохол. Забавна категория за залагане е каква ще е първата дума на бебето – мама, тати или прабаба. През юли принц Джордж стана на една година. Второто дете на двойката ще е четвъртият поред престолонаследник, а чичо му, принц Хари ще е чак на пето място.


А относно предпочитанията на двойката за пола на бъдещия наследник – британското сп. „Стар” твърди, че Кейт и Уилиям мечтаят втората им рожба да бъде дъщеря. Двамата били на мнение, че синът им Джордж ще се радва да има по-малка сестра, която да покровителства.


Ехограф | 2014-09-09


Добави в Svejo