Жена продава сърцето си заради кредит

Семейството разпродава органите си с обява


Снимка: TV749-годишна жена преди 3 години пуснала обява в интернет, че тя и съпругът й спешно продават органите си, съобщи ТВ7. Шокиращото в случая е, че жената предлага и сърцето си. Семейството се решило на подобна крачка, защото от дълг 6 хиляди лева, парите, с които задлъжнели скочили до 40 хиляди. Жената е взела бърз потребителски кредит, както и един от банка. След като я уволнили от работа, вече не можела да покрива дълговете си. В момента съпругът работи на частно, за не отиват всичките им доходи в изплащане на дълга и да не умрат от глад. Семейството живее с 200-300 лева на месец. Ексклузивно и за пръв път пред камера, жената проговори за страшното решение.

 

"Не ме интересува, че ще си отида от този свят. Дали ще живея още година или две, какво значение има? Важното е да не оставям дългове на децата си", казва опарената от банките. Тя заяви, че цената, която ще обяви за сърцето си ще е според търсенето, но назовава сума от около 30-50 хил. лв., колкото да покрият дълга.

 

Въпреки че никой не се е свързал с тях по повод обявата, жената не се е отказала да търси купувач и е решена да спести мъките на децата си, които са заплашени да останат на улицата, тъй като съдия-изпълнител всеки момент може да ги изгони от жилището им.

 

Мъжът й дори не знае, че жена му е пуснала обява и за неговите органи. Попитана какво ще му обясни, ако някой се обади и поиска да ги купи, съпругата отговаря, че когато му каже, той със сигурност ще я разбере. Двамата са готови да заложат и собствения си живот и смятат, че нямат други алтернативи.

 

Задлъжнялата жена казва, че не вижда бъдеще пред себе си и живее ден за ден, надявайки се да продаде сърцето си изгодно, за да има живот поне за децата й.


Ехограф | 2014-08-18


Добави в Svejo