Хасковлийка продава сърцето си

Кредити съсипали семейството


Хасковлийката Катерина Георгиева и съпругът й са пуснали обява в интернет, че продават органите си. Засега никой не ги е потърсил, защото обявата звучи малко страшничко, може би, защото Катерина продава и сърцето си.

 

Всичко съм готова да продам. Който орган ми поискат, него ще дам, категорична е жената. Двамата с мъжа си изтеглили кредити, за да развиват бизнес, но не потръгнало и сега няма как да върнат парите, пише scandalno.net.  Сега двамата са заплашени банката да им вземе дома и да оттанат на улицата. Ние ще се оправим някак с мъжа ми и без дом, ще отидем в някое пусто село, ще наемем празна къщичка, ще гледаме зеленчуци и добитък и ще преживеем. Но не можем да причиним това на двете си деца и да ги оставим на улицата. Те как ще се оправят. Ние сме длъжни да им осигурим дом и не можем да им причиним това, плаче жената.

Георгиеви решили, че ще могат да решат финансовите си проблеми, ако всеки от тях продаде по един бъбрек, или част от черния си дроб. Катя обаче била толкова отчаяна, че предложила и сърцето.

 

Тя няма как да знае, че подобна трансплантация няма как да се осъществи и да я убият в болницата, за да вземат сърцето й и да го присадят на друг. Това в цял свят е забранено и сърце се взима само от току що починал донор. Освен това тя е на 46 години, съпругът й на 49 и органите им не са подходящи за дарение, тъй като самите те са боледували.

 

На въпрос дали не се страхува за здравето си, ако остане с един бъбрек Катерина отговаря. Не ме интересува здравето. За какво ми е някакво здраве, когато не мога да осигуря децата си и ден и нощ живея с тази мъка. Предпочитам аз да съм болна, а те да са добре


Ехограф | 2014-08-13


Добави в Svejo