Мария Игнатова не спазва диети

Синът ми е моят учител, признава водещата


„Свободното време между всички ангажименти посвещавам на семейството си“. Това каза пред здравния журнал „Ехограф“ и здравния информационен сайт ehograf.info чаровната водеща на „Господари на ефира” и музикалното риалити Х factor Мария Игнатова. Признава, че най-добре се чувства в компанията на половинката си – Димитър Рачков, и сина си Виктор.

                        

За себе си като майка, Мария споделя, че е изключително толерантна и не е от типа строги родители. „Имам чувството, че той ме учи на много повече неща, отколкото аз него. Особено, що се касае до чувството за хумор и комедията. Това е естественото при децата, това е важно. Често когато реагирам на дадена ситуация, приятелите ми, които познават и сина ми, ми казват, че реагирам като него. Той ми е и учител, а и аз самата се оставям да бъде така”, казва с усмивка Мария. Близките й твърдят, че тя обсипва Виктор с огромна любов и това е видимо и с просто око. И както казва Рачков, между Мария и Виктор

 

100% чиста любов

 

Що се касае до другия й любим човек – Димитър Рачков, водещата споделя с усмивка, че гледа с насмешка на всички писания на жълтата преса по адрес на връзката им. „Един ден ни разделят, на другия пишат че съм бременна. Наскоро се пошегувах с това, че очаквам дете, но не схванаха тънкия хумор и го пуснаха веднага като новина“, искрено се забавлява Мария.

 

Относно перфектната си фигура, твърди, че е от жените, на които може да се завижда, защото почти

 

не й се налага да спазва диети

 

и да се ограничава с храната. Тя с охота разкрива тайната си за красота – огромни количества вода, пресни плодове и зеленчуци, малко фитнес. Убедена е, че фигурата си дължи основно на гена, който е наследила от своите родители.

 

В ежедневието тя предпочита са се облича по-леки дрехи. И да не носи грим. Всъщност, разрешава да бъде гримирана само в случаите когато това е крайно наложително, както и появяването и пред камера. Дори и тогава обаче, държи да не бъде с тонове грим по лицето си.

 

„Като малка се занимавах с художествена гимнастика, но това беше амбиция на майка ми. Аз изобщо не исках да се занимавам с този спорт. После започнах да тренирам лека атлетика, и то с особено желание. Вероятно заради това, доста дълго изкарах в залите”, връща лентата назад  Мария. Признава, че през последните години често влиза във фитнес залите, но не за да слабее, а за поддържа форма и тонус. Шегува се, че покрай ангажиментите й във всички формати, в които участва, напоследък почти не й е необходимо подобно занимание, и то по простата причина, че работата й не е да стои спокойно а на едно място и да води кротък разговор със своя събеседник. „Ние с колегите сме

 

постоянно на крак

 

Скачаме, танцуваме. Така се освобождаваме от излишната енергия и горим калориите”, споделя чаровната водеща.

 

Мария признава, че е изключително самокритична. „Единствената борба, която губя от време на време в моя живот, е с мен самата. Много съм критична, особено към работата си”, коментира водещата.

 

Сега, Мария е на тур в страната заедно за кастигите на музикалния формат „Х factor”. Споделя, че чувството да видиш един млад изпълнител, на когото тепърва предстои музикална кариера, е смесено. „Често виждам и чувам един изпълнител и съм възхитена от начина, по който се е представил. След това обаче идват и други и започвам да се двоумя. Има и млади изпълнители обаче, за които съм категорична още от самото начало, че това е бъдеща звезда. Има нещо в начина на представяне, на изпълнение, на излъчването”, коментира Мария, чиято задача заедно с Алекс Раева е за подкрепя младите таланти и да им вдъхне увереност преди представянето пред журито.


Силва Агопян | 2014-07-29


Добави в Svejo