Любовта е действие

Решете теста на Наталия Кобилкина


Относно новите връзки Наталия Кобилкина твърди, че има седем въпроса, които жената трябва да зададе и да получи отговори, за да разбере дали това наистина е нейният мъж и заслужава ли си да поддържа интимна връзка с него.

                 

1. Какви са твоите цели и намерения? 

Ако той има цели, знае какво иска и вие сте част от този план, и виждате себе си с него – продължете. Ако той е объркан, няма план, няма място за вас – бягайте още сега.

 

2. Какви мечти и дългосрочни планове имаш в близките 10 години? 

Ако той мечтае да отива да спасява деца в Африка, а вие искате къща с деца – то той не е вашият човек и е по-добре да го разберете преди да сте направили деца с него.

 

3. Какво мислиш за връзките? 

Тук е важно да чуете какво е за него една връзка – да се виждате веднъж седмично за секс, или да живеете заедно. Така че слушайте внимателно какъв опит има той във връзките и как говори за бившите си приятелки. Какво по принцип е отношението му към жените. Всичко това след време ще се отнася и за теб. В това правило няма изключения. Не мисли, че ще бъдеш специална за него и с теб това няма да се случи. Мъжете не се променят и повтарят един и същ модел на поведение с жените. Може да бъде различен само, когато е влюбен.

 

4. Какво мислиш за мен?

На този въпрос провери доколко изобщо той мисли за теб. Ако той ти казва: „Ти си много умна и предизвикваш у мен уважение, попитай го кога точно той го е забелязал. Ако той се сети за конкретна случка и ти опише как го е разбрал, значи е мислил за теб. Ако не може да каже нито дума – вероятно е отговорил автомитично и ти не си в неговата глава. Когато ти си важна за него, той обмисля всичко, което се е случило, изучава те, прави свои заключения. В противен случай ти просто не си му интересна. Запитай се защо е така и виж дали можеш да промениш това положение. Ако не – намери този, който ще се интересува от теб.

 

5. Какво чувстваш към мен? 

Това е най-трудният въпрос. Мъжете много не го обичат и бягат от него по всички начини. Най-трудното за тях принципно е да осъзнаят своите чувства и още по-трудно е да ги изкажат. Това ги кара да се чувстват слаби и уязвими. Така че, дай му време да отговори на този въпрос. Но не се отказвай, докато не получиш отговор. Също така, наблюдавай много внимателно неговата реакция от момента, в който си задала този въпрос. Понякога самата реакция казва повече от думите. Ако той започне да заеква и да бяга от отговора – може би наистина няма чувства, за което не можеш да го обвиняваш. Това не зависи от него. По-смелите мъже могат и директно да го кажат: „Не те обичам“. Обаче ако той те обича и държи на теб, той ще се насили и ще каже нещо от сорта: “Много ми е хубаво с теб. Ти си постоянно в моята глава. Липсваш ми вече в момента, в който тръгваш и постоянно искам да си до мен. Обичам те”. Тогава това е твоят човек.

 

И само, ако отговорът на 5-и въпрос е положителен и той има чувства, тогава попитай:

 

6. Как виждаш нашето съвместно бъдеще? 

Нека той да ви опише какво ще правите оттук нататък. Вие сте трофей, той е победител и той решава какво ще прави с трофея си. Вие само можете да кажете за вашите желания и да изчакате да разберете как той вижда нещата. Къде и как ще живеете (заедно, при него или при теб, или поотделно). Какъв тип връзка избирате (моногамна, отворена). Какви планове имате за семейство – сватба и деца, или просто да живеете заедно, без да се обвързвате и т.н.

 

7. Какви първи конкретни стъпки ще направим още днес и тази седмица?

Любовта е действие. Ако той ви обича и иска да бъде с вас – той ще започне да действа, без да отлага. Ако не – това просто са красиви думи. Изисквайте конкретни действия от вашия партньор.


Цветелина Терзиева | 2014-07-26


Добави в Svejo