Алекс Раева иска подводна сватба

Не купува пиле от магазина, пада си по фрешове


Алекс Раева разби на пух и прах слуховете за сватба и бебе, които злите езици пускат в общественото пространство. „Засега няма нищо вярно в това“, категорична бе чаровната водеща пред ehograf.info и здравния журнал "Ехограф". Все пак тя не изключва вероятността след време да се стигне до церемония, но тя ще бъде задължително около или под вода. Решението е свързано с любимото на нея и половинката й Дончо занимание – гмуркането. Засега Алекс обаче отлага морските приключения, най-вероятно за есента, тъй като и свръх натоварена със служебни ангажименти. „Почивах си 6 месеца преди ангажиментите с екипа на Маги Халваджиян в X factor, така че си взех своето с гмуркане и сега няма да ми липсва особено”, коментира чаровната водеща.

 

Категорична е, че изключително много държи на

 

качествената и здравословна храна

 

Прави обаче уточнението, че й е много трудно да намери качествени продукти в търговската мрежа. „Със сигурност няма да си купя пиле от магазина. Ако случайно някоя баба или позната ми донесе от село, бих хапнала. Но другото е изключено. Няма да си купя и надрусани риби. За съжаление, аз нямам село, за да мога да си гарантирам на масата качествени домашни плодове, зеленчуци и месо“, споделя още Алекс.

 

За нея влизането във фитнесзалата всеки ден и задължително. Сега обаче, когато е ангажирана около музикалния формат X factor, почти не й се налага да влиза в залата, по простата причина, че програмата й е изключително натоварена.

                

Алекс не скри, че за да поддържа добрия си външен вид, се ограничава от много любими храни. В същото време разби и мита, че всяка жена обича сладко, заявявайки, че спокойно може да се откаже от него. За сметка на това обича месо и отново подчерта, че

 

държи на качествените продукти

 

Любимото й питие за летните месеца са фрешовете, особено тези от грейпфрут. Може евентуално да ги замени с вода. „Не бих отказала и бира, но това се случва рядко“, признава с усмивка Алекс.

 

За екранната си партньорка Мария Игнатова споделя, че противно на мисленото на мнозина, между двете няма женска завист. „От първия ден между нас имаше химия. Никога не съм я приемала като жена, а като сестра, като човек към който мога да се обърна”, разказва Алекс.

 

Тя е категорична, че двете се стараят да извлекат максимума от участниците в музикалните формати. „Важно е да се издържи на напрежението. Важно е и какви качества притежават, защото напрежението е голямо, и дори да е с огромен талант, може нещо в него самия да го подведе. Трябва да са податливи. Понякога хора, които си вярват, може сами да се издънят и прекаленото самочувствие да им изиграе лоша шега”, коментира Алекс. Самата тя като човек, който е бил на сцена, като изпълнител признава, че знае прекрасно какво е чувството да искаш да покажеш най-доброто от себе си в ситуация, когато си много нестабилен психически.

 

За себе си като характер Алекс признава, че е

 

изключително самокритична

 

особено в работа си. „Трябва ми много убеждение отвън. Когато Маги Халваджиян ме покани за водеща на първия кастинг на „България търси талант”, директно му казах, с аргумента, че не ставам за това. Наложи се той да ме убеждава, че е видял качества у мен за тази работа. Много е важно да имаш точното самочувствие. Не прекаленото, и не това, което аз нямам. Сега вече нещата се промениха. Имам опит, но фактът, че и двете с Мария Игнатова сме самокритични, ни прави нормално стоящи хора на екрана. Точно това ни съхрани и толкова време като екранна двойка”, споделя Алекс Раева.

  

Чаровната водеща сподели, че изобщо не е суетна. Не държи и на това да излезе задължително гримирана на улицата. Подлага се на разкрасяването, само когато се налага или ще застане през камера, когато гримът е 100% задължителен.


Силва Агопян | 2014-07-17


Добави в Svejo