Сашка Васева обръща левовете в марки

Любими изпълнители пеят благотворително за Данчо


Сашка Васева обръща левовете в марки в Горна Оряховица. Звездата се включи в блоготворителен концерт под надслов „Да помогнем на Данчо”, чиято цел е да събере необходимите пари за операция в Германия на мъж в инвалидна количка.

 

Грандиозното събитие ще събере десетки горнооряховчани тази вечер в Летния театър на железничарския град. 38-годишният Йордан Стефанов е прикован към инвалидна количка. За да проходи отново, са необходими 20 000 евро за операция в Германия. Досега борбеният мъж е преживял 4 операции на гръбначния стълб, но всички те са безуспешни.

 

В подкрепа на Данчо на сцената ще излязат едни от най-обичаните български изпълнители. Горнооряховчани ще се забавляват заедно с Радо Шишарката и Сашка Васева. Ще се насладят на песните на Десислава и Маги Джанаварова. Големите гласове на българската естрада Петя Буюклиева и Стефка Берова също ще подадат ръка на Данчо. Играта и Лео ще разчупят атмосферата със забавни ритми. На сцената ще звучи и култовата песен „Съчки събирам" в изпълнение на Деян Неделчев-Икебаната.

 

В благотворителната инициатива ще се включат местните таланти от вокален състав „Нова музика" и балет „Етна". За сбъдването на мечтата на Данчо ще допренесат младите поп изпълнители Николай Манолов, Дамян Попов, Стелияна и Богомил Бонев.

 

Организатор на концерта е горнооряховската група „С вяра в доброто". Билетът ще струва 5 лева. Спектакълът е с начало 19 часа в Летния театър. При лошо време ще се премести в спортната зала „Никола Петров". Това е третият концерт „Да помогнем  на Данчо" и засега в благотворителната му сметка има около 11 000 лева.


Филип Филев | 2013-09-05


Добави в Svejo