Кирил Рашков влезе в болница

Лекуват го отделение по инвазивна кардиология


Снимка: Слави Калинов, Марица.бгКирил Рашков, по известен като Цар Киро, който беше показно арестуван преди няколко дни в Пловдив, не е в ареста, а все още се намира в болница, съобщи Дарик. Той е настанен в отделението по инвазивна кардиология на Окръжна болница.  Информацията беше потвърдена и от шефа на болницата доцент Георги Йорданов.

 

Той обясни, че по настояване на следствените органи на Рашков му е направено медицинско изследване, което е установило, че той трябва да остане няколко дни под лекарско наблюдение.

 

В четвъртък полицаи арестуваха Кирил Рашков пред хотела му в Пловдив. По-късно той беше откаран в болница с линейка и полицейски ескорт. Същата вечер от прокуратурата заявиха, че Рашков е разследван за съпричастност към 3-ма души, търгували с амфетамин. Ден по-късно обаче, вместо за наркотици, той бе обвинен в контрабанда на живак.

 

В момента Рашков е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, в рамките на който срок предстои да бъде внесено искане до Окръжен съд – Пловдив за вземане спрямо него на мярка за неотклонение „Задържане под стража”.


Ехограф | 2014-07-12


Добави в Svejo