Рачков се яви на кастингите на X Factor

Русе с букет талантливи изпълнители


Още в първия ден на кастингите за X Factor екипът на шоуто бе изненадан от появата на кандидат N 1513 – Димитър Рачков. Той се появи в една от стаите за прослушвания във Велико Търново с надежда да покаже вокалните си умения. Вместо това обаче бе смаян от таланта на пеещата в момента Преслава Кръстева, дъщеря на един от най-добрите музикални педагози в България Аделина Колева. Аделина подготвя голяма част от успешните млади изпълнители у нас, сред които е и финалистът от първия сезон на X Factor – Богомил. Явяването на 24-годишната Преслава на кастингите за X Factor потвърждава още веднъж доверието, което талантите имат към единственото музикално шоу у нас, което създава звезди.

 

Днес за първи път Русе посрещна екипа на музикално шоу №1 X Factor. След изключително талантливите деца, които продуцентите откриват тук на кастинга на „Големите надежди”  решават тази година да включат в „изборния маратон” на шоуто и българския град „На хубавия син Дунав”.

 

Интуицията им  не ги подвежда, защото днес Русе показа много талантливи и амбициозни млади изпълнители. Сред тях са атрактивният Асан Саров, който не без основание се представя за „Новият” Майли Сайръс; 15-годишният носител на Гран При в Москва за вокалист – Петър Тодоров и младата дама Ивелина Петкова, определяна като двойничка на Михаела Филева. Тази сутрин отново пред проежкторите на X Factor застана и Драго тракториста, известен още като русенският Том Джоунс. 

 

 

Утре екипът на X Factor се отправя към българското Черноморие. Кастингите в морската ни столица Варна са на 5-ти и 6-ти юли, във Фестивалния и конгресен център. След това да се готвят кандидатите за звезди от Бургас – на 8 и 9 юли в хотел Аква; Пловдив на 11 и 12 юли в Дом на културата „Борис Христов”, а последен домакин на кастинг маратона, но за най-дълъг период – от 14 до 16 юли, ще бъде София в НДК, Studio 5.

 

 

Преслава пред труден избор

 

Преслава Кръстева, дъщеря на един от най-добрите музикални педагози в България Аделина Колева, е пред сложна дилема.  Младата изпълнителка все още се двоуми дали да остане да се развива в България, или да замине за Норвегия, където вече и предлагат ангажименти. Любопитното в случая е, че Аделина Колева  подготвя голяма част от успешните млади изпълнители у нас, сред които е и финалистът от пъривя сезон на X Factor – Богомил. Явяването на 24-годишната Преслава на кастингите за X Factor пък  потвърждава още веднъж доверието, което талантите имат към единственото музикално шоу у нас, което създава звезди.

 


Силва Агопян | 2014-07-03


Добави в Svejo