Билки убиват рака

Лечебни комбинации помагат както за колики, така и за тежки болести


Снимка: ehograf.info

„Когато медицината е безсилна, а лекарите са изпратили болния в графа „отписан“, се оказва, че изход всъщност има. Поне така твърдят пациентите на Цонка Даскалова. Тя не е доктор, а магистър фармацевт. Телефонът й обаче прегрява като спешния 112. Съзнателният й живот е минал в служба на хората, подарявайки им здраве с билки.

 

„Човечеството съществува благодарение на билките. Когато не е имало фармацевтична индустрия, именно те са спасявали хората“, казва Цонка Даскалова. Започнала да търси комбинации от лечебни растения за лечение на различни болести в далечната 1968 година. С годините трупала знания и опит, които днес спасяват човешки животи.

 

„Това е голяма наука, но за мен предизвикателството е онкологията. Имам много пациенти, които са идвали в етап от живота си, когато са били определени като безнадежден случай. Сега са добре. Няма по-хубаво от това“, обяснява Цонка, която от магистър-фармацевт неусетно се превръща във фитотерапевт. Твърди, че всъщност билките лекуват всичко – от колики до тежки заболявания.

 

Как и на кого помага Цонка Даскалова четете тук.


Ехограф | 2013-08-01


Добави в Svejo