Златна орхидея опъва бръчките

Комплексна терапия пази кожата от стареене


Снимка: flowersnet.infoТерапия „Златна орхидея” предпазва кожата от преждевременно стареене и запазва младежкия й вид. Продуктът вече широко навлезе в родните студиа за красота и се използва под формата на маска и крем. Най-често той не се използва самостоятелно, а се в ключва в комплексна терапия.

 

За да се достигне желания ефект, процедурата трябва да започне с почистване с подходящо тоалетно мляко и тониране, обясниха козметици. Следва кислородотерапия, която представлява струйно вливане на кислород. След това идва ред на продуктите „Златна орхидея”. Първо се използва маската, а след това се нанася завършващ крем.

                

Продуктите, включени в такава терапията, съдържат висока концентрация на екстракти от орхидея, кайсия, бамбук, коензим Q10, витамини А, С, Е и хидролизирани протеини.

 

След терапията състоянието на кожата видимо се подобрява, възстановява се еластичността й, изглаждат се фините линии и мимическите бръчки. Кожата е снабдена с необходимите витамини и минерали. Силното антиоксидантно действие я предпазва от преждевременно стареене, подхранва я в дълбочина и запазва младежкия й вид. Резултатът е блестяща кожа, изпълнена с жизненост, гарантират козметици.


Виолета Христова | 2013-08-29


Добави в Svejo