Оперират Ивайла Бакалова

Мис България е с тежка фрактура на крака


Четири дни преди големия финал в Къртицата 2, Ивайла Бакалова претърпя тежък инцидент. При вчерашната Мисия, супергероите  бяха изстрелвани с катапулт и се приземяваха върху мрежа, обезопасени с въжета. Силният камшичен удар на въжето е станал причина Ивайла да получи тежка полифрагментна фрактура на крака.

 

Веднага след инцидента на Бакалова й е оказана първа помощ. Била е шинирана на място и откарана в болница. Днес предстои първата операция на Мис България.

 

Според правилата на формата още преди влизането си в предаването всеки участник подписва договор, че е информиран и е съгласен да участва в мисии от всякакъв екстремен характер. Отделно преди всяка екстремна мисия участниците подписват декларация, в която заявяват, че са наясно с рисковете и доброволно участват в мисията.

 

Всеки един от участниците има застраховка от прокукцията и при нужда от лечение разходите се поемат изцяло от продукцията.

 

32-годишната Ивайла Бакалова бе сред златната седморка-финалисти в Къртицата 2 и един от най-силните играчи в телевизионното риалити. Неочакваният инцидент на крачка от финала на 17-ти май, слага край на участието й в играта, но най-важното в момента е благополучното й лечение и възстановяване.


Силва Агопян | 2014-05-14


Добави в Svejo