Махнаха шината на Ути

Ръката на водещия зараства нормално


Ути Бъчваров, който се отказа от участието си в танцовото шоу „Денсинг старс“ заради счупена ръка, вече се чувства много по-добре. След като беше изписан от болница преди седмици, Бъчваров премина на редовния си контролен преглед. Според лекуващия го лекар няма индикации водещият на най-вкусното предаване в българския ефир да не се завърне на сцената на шоуто.

 

„Изследванията и най-вече състоянието на пациента към момента са много по-добри отпреди, така че нямаме повод за притеснение по отношение на актуалния му здравен статус. Ръката на г-н Бъчваров зараства нормално, направихме и контролна рентгенова снимка, за да потвърдим, че няма допълнителни фрактури. Махнахме и т.нар. ортеза (вид шина), която той носеше до момента, за да ограничи възможността от последващи травми. Предстои г-н Бъчваров да проведе раздвижване на малките стави на дясната длан”, коментираха лекари.

                                                  

„Направиха ми контролна рентгенова снимка и се оказа, че всичко вече е наред. Мина и срокът в рамките на който трябваше да нося шината. Вече движа ръката си без никакви затруднения, не чувствам болка или друг дискомфорт. И със сърцето съм по-добре, нямам сериозни оплаквания, а и докторите ми казаха, че показателите от изследванията ми са много по-добри.“, обясни самият Ути.


Ехограф | 2014-05-01


Добави в Svejo