Накълцаха лицето на Волен

Биг Брадър лови извършителите


Снимка: Атака-РусеНеизвестни накълцаха лицето на Волен Сидеров. Вандалският акт е срещу партийния офис на „Атака“ на ген. „Скобелев“ в Русе. Рекламните съоръжения са нарязани с остър предмет. На едно от паната е насечен и ликът на лидера. Нападението е гарнирано с обидни надписи.

 

„Ние, патриотите от  „Атака“ категорично осъждаме подобни хулигански деяния. Това е безпрецедентен, но  и същевременно емблематичен акт на политическа омраза и хулиганство в най-европейския град на България – Русе“, се казва в разпространено съобщение до медиите. В него се посочва, че освен акт на омраза, това е и акт на безсилие – политическо и лично, от лицата извършили подобен погром.

 

„Безсилието да докажеш политическите си тези или да покажеш правотата на каузата си, води до подобни извращения в политическия живот в България. Анонимността на деятелите на погрома върху офиса на „Атака“-Русе е още едно доказателство за техния стремеж да всеят смут и несигурност в Русе и България. Това няма да бъде допуснато“, коментират от местната централа.

 

Оттам са категорични, че тяхно разследване и видео наблюдението над  офиса ще разкрият извършителите и ще ги предадат на полицията.

 

„Не на последно място, позволете да напомним, че в началото на т. нар. от президента Росен Плевнелиев „мирни протести“, партийната централа на „Атака“ в София бе нападната и извършен първия погром. „Симпатичните“ протестиращи подпомагани от антибългарски настроени партии изглежда са стигнали в своето безсилие и до начало на вандалски актове и върху офиси на партията в страната и отправяне на заплахи към членове и активисти на националистите“, казват още от „Атака“-Русе.


Ехограф | 2013-08-25


Добави в Svejo