Лео удари бинго в Америка

Там го застигна благата вест за близнаците


Макар и да не е хазартен тип, най-големият кулинар сред певците, и най-добрият певец сред готвачите – Лео Бианчи, удари бинго в Америка. Именно там го застига благата вест, че ще става татко на близнаци. Тогава той е отвъд океана с Лучия – любимата жена, по съвет на български лекар.

 

„Ние очакваме да имаме деца от няколко години. И точно, когато бяхме при лекар, то ни каза, че трябва да имаме почивка, повече релакс. Решихме да отидем на почивка в Ню Йорк. Там явно въздухът, явно и спокойствието бяха в наша полза. С новината са близнаците за нас се промени целият живот“, върна лентата назад пред здравния журнал „Ехограф“ Лео.

 

Тогава си дава сметка какъв

     

ангажимент е родителството

 

Стоварва върху плещите ти голяма отговорност и това променя живота на човека на 360 градуса. Но за добро.

 

„Не очаквахме да имаме близнаци, обаче знаехме, че има такава възможност, защото майката на Лучия е близначка, затова бяхме подготвени. Голямо щастие. Наведнъж двама. Моята мечта беше да имам деца – момче, те излязоха две. Това е бинго. Това, което се случи, ме радва много и сега продължава да е така“, казва Лео.

 

На 30 октомври миналата година

 

нямаше по-щастлив от него

 

Тогава на бял свят се появиха синовете му. Двамата юнаци нададоха вой със завидни мерки. Матия бе 2900, а Николо – със 100 грама по-малко. Близнаците дойдоха на бял свят ден преди планираното секцио. Щастливото събитие съвпадна с още един празник в семейството на Лео и Лучия – рождения ден на Енцо, бащата на Лучия.

 

„Бебетата бяха доста големи. Браво на Лучия, че ги носи цели 9 месеца. Операцията трябваше да е на 31 октомври, но те искаха като мен, който съм се родил в 8-мия месец, да излязат по-рано и избързаха с 1 ден. Явно нямат търпение да видят този хубав свят”,  споделя с типичното си чувство за хумор Лео.

 

Малките скорпиончета днес са

 

най-голямата радост в семейството

 

„Много са сладки. Хем сестра ми беше скорпион, хем племенничката е скорпион. Знам че имат много силен характер. Преодоляват проблемите. Могат да се грижат сами за себе си.п Стабилни са“, не крие гордостта си Лео.

 

Днес той е спец в смяната на памперси и върши това с голямо удоволствие. Бебетата в този момент са много спокойни, гледат го с широка усмивка и му се радват.

 

„Може би има деца, които понякога плачат, но Матия и Николо са

много спокойни

 

В началото Матия, когато му махнеш памперса, пишкаше нарочно. Сега вече се научи че не трябва да го прави. Сега всичко е перфектно“, не спира да ги хвали гордият татко.

 

Лео и Лучия са на крачка от това за започнат захранването на синовете си. „Любопитно ми е. Искам да снимам първия ден когато променим манджата. Каква е реакцията след първото пюре. Аз си купих от  Италия машина, която може да направи пюре с качествени продукти и в същото време да не развали качеството на храната“, обяснява Лео. 

 

На детските консултации винаги са двамата родители. „Заедно отиваме при д-р Масларски. Той е супер. Съветва много различни артисти. Бързо решава проблемите“, казва таткото. Признава, че малко зор са видели с ваксините в началото. „Децата много плакаха. Тогава бяха две ваксини на едно посещение. Сега вече можем да ги правим през седмици и не ги усещат“, казва още той.

 

Лео посвети песен на близнаците, вдъхновена от звука на ехографския преглед. „Чухме сърцата на децата. Аз го хванах този звук и го пратих на човека, който ми прави музика и му казах, че с ритъма на сърцето искам да направя песен. Просто започнахме да играем с думи. Беше интересно. Има и един момент, в който Николо плаче, а Матия се смее. Голям спомен ще остане за тях, не крие радостта си Лео.

„За вас“

 

Написа песен и си татуира ръчичките им

 

След супер успешните си дуети с Део, Рафи и Играта, Лео направи лек завой с песента „За вас”. Тя е нежна балада, вдъхновена от най-щастливия момент в живота му – раждането на близнаците му Николо и Матия.

 

„За вас” има вече и видео клип, чиято премиера бе на 9 март, когато е рожденият ден на самия Лео. „Това е един подарък, който искам да направя за всичките ми приятели. Написах я за моите деца, но тя е за всички дечица и за всички, които имат тази радост в живота”, сподели Лео.

 

Музиката на „За вас” е дело на бате Пешо, на когото Лео се доверява за поред път, след като двамата се оказаха супер тандем за хитове. Текстът е изцяло на усмихнатия италианец. Клипът е сниман от Радостин Събев - Shosho, който направи видеото и на „Цяло лято” – хитът на Лео, Играта и Криско. И тук изборът на Лео за режисьор е продиктуван от формулата за добре изпитания успех, защото видеото на „Цяло лято” е гледано над 2,5 милиона пъти в YouTube.

 

Клипът на „За вас” включва уникални кадри с Николо и Матия, дело на самия Лео и неговата домашна камера. Те са преплетени с ефектни моменти, заснети в студиото на „Монте Мюзик”. „Ужасно съм благодарен за това на моя приятел Графа”, заяви Лео.

 

Като пореден жест към наследниците си, Лео е обвързал и стайлинга си с тях. В част от кадрите италианецът се появява с фланелка с надпис „Бруклин”, а в други – с надпис „Лейкърс”. „Николо е заченат с Ню Йорк, затова ще ме видите с тениска „Бруклин”, а Матия – в Лос Анджелис, затова съм облякъл тениска на „Лейкърс”. Това е жест към децата ми, защото така това видео ще остане прекрасен спомен за тях като пораснат”, обясни гордият татко.

 

В клипа към „За вас” се вижда и съвсем ясна промяна в рапъра. Това е чисто новата му татуировка на дясната ръка. Лео е отпечатъл малките ръчички на Николо и Матия върху ръката си, след което ги е запечатал завинаги при татуист.


Цветелина Терзиева | 2014-04-16


Добави в Svejo

Още по темата:

Една от 8