Ути излезе от болница

Сбогува се с феновете на Dancing Stars


Един от най-забавните и жертвоготовни участници в Dancing Stars Ути Бъчваров прекъсна участието си в най-бляскавото шоу в родния ефир. "Разбрахме от докторите, че си бил в прединфарктно състояние", издаде водещият Калин Сърменов. Симпатичният кулинар със счупена ръка потвърди и призна, че е напуснал болницата, само за да се сбогува със зрителите. "Моля ви, не ми се сърдете, просто се почувствах много уязвим. Докторите бяха недвусмислени. За съжаление тази и следващата, както и по-следващата седмица няма да мога да танцувам". Ути Бъчваров напусна сцената на Dancing Stars 2014 с думите: "Това предаване е стандартът!". Какво ще се случи с Ути и ще преодолее ли и тази пречка по пътя си към удоволствието от танца ще разберем скоро в Dancing Stars 2014 по Нова.

                                                 

Албена Денкова и Калоян бяха най-добри на сцената на Dancing Stars, който през изминалата вечер беше същински декор на бляскава холивудска продукция. Двамата станаха и победители и носители на зрителския приз "Танц на седмицата", който избират феновете във Facebook страницата на шоуто. Фокстротът по мотиви от филма "Блус брадърс” на Албена Денкова и Калоян бе определен за хипнотизиращ и грабна танцувалния Оскар на журито с безкомпромисните 40 точки. Илиана Раева провъзгласи Албена за Кралицата на вечерта, а Христо Мутафчиев отиде още по-далеч, като определи изпълнението им за Танц на седмицата. Актьорът все още не знаеше колко верни ще се окажат думите му. Минути по-късно зрителите дадоха думата си и наистина провъзгласиха изпълнението им за "Танц на седмицата".

 

Хубавата Елена се завръща в Dancing Stars? На този въпрос могат да отговрят феновете на шоуто, като именно те  имат решаващия вот. Дали има повече „да”, отколкото „не”, всеки може да види на Facebook страницата на Dancing Stars. Утре, от 20:00 по Нова, ще стане ясно дали Хубавата Елена ще стъпи отново на най-бляскавия дансинг в България като състезател, решен да спечели въпреки всичко.

 

Холивудската седмица в Dancing stars снощи откри хубавата Нана, която бе неотразима на сцената в ролята си на Джулия Робъртс от "Хубава жена". "Не съм сигурен дали и Джулия Робъртс може да изтанцува това", впечатли се Калин Сърменов. След скромните 26 точки от журито, Нана призна, че не би заменила партньора си Миро дори и с Ричард Гиър. "Мистър и Мисис Смит" нажежиха атмосферата до краен предел със страстното си танго. Но шпионският танц не бе изпълнен от Анджелина Джоли и Брад Пит, а от покорителката на снежните писти Сани Жекова и нейния партньор Симеон. Изпълнението им събра по-голям брой точки от това на Нана и Миро, но отново не се добра до заветните 40 точки. Кралицата на хумора Албена Михова , която свали 7 килограма от началото на шоуто, беше танцувална буря на дансинга. Тя и партньорът й Петьо представиха закачлив куик степ по мотиви от любимия на милиони хора сериал "Приятели". Петьо се появи като брат-близнак на Рос, а Христо Мутафчиев възкликна по адрес на Албена "Ти не си Рейчъл, ти си Албейчъл!" Въпреки наличието на редица комплименти, табелките показаха едва 28 точки за двойката. Холивудската звезда Антон Касабов плуваше в свои води в първата вечер от Холивудската седмица на Dancing Stars 2014. Българският актьор, чиито комшии в Лос Анджелис са Мелани Грифит и Антонио Бандерас, беше същински Джеймс Бонд под прожекторите. Трилър-пасо доблето на Антон и Дорина остави зрителите без дъх, но и то не беше достатъчно добро за взискателното жури. "Това беше седмицата, в която трябваше да покажеш всичко, на което си способен", с липса на задоволство отсъди колегата му Христо Мутафчиев. "Мръсният" джайв на Вензи и Ралица можеше да се сравни само с оригинала на Патрик Суейзи. Изпълнението на Наско и Нели под звуците на вечното "I will always love you" на Уитни Хюстън, бе повече от чувствено и нежно. По време на танца им "Бодигардът" на най-изящните крака в предаването Атанас Месечков, събра доста завистливи погледи от представителите на силния пол в залата. Дори необичайно капризният тази вечер Алфредо вдигна първата си 8-ца. Ориенталската приказка на  Михаела и Светльо отговори на въпроса защо те бяха миналите носители на зрителската титла "Танц на седмицата". Оскар за най-добра мъжка роля даде Галена Великова на Дарин. Въплъщението му в Джон Траволта от "Брилянтин" обра две 10-ки от Илиана Раева и Галена и той и Ани финишираха с 38 точки.


Силва Агопян | 2014-04-09


Добави в Svejo