Катето Евро се оперира в ефир

Водещата хвърли очилата в


Катето Евро захвърли диоптричните очила завинаги. Тази събота тя се подложи на сложна операция за корекция на зрението, която днес показа в ефира на предаването си „Усещане за жена” по TV7.

 

Още в първите минути на днешния ефир водещата се извини, че е без грим, но трябва да пази известно време очите си. Зрителите пък видяха кадри от уникалната безкръвна интервенция, с която лекарите смениха биологичните лещи на Катето Евро с импланти.

 

Операцията на водещата направи испанският офталмолог проф. Хорхе Алио. „Той е едно от световните светила. Дори уредът, с който ти направиха операцията, е негова разработка”, коментира гостът в студиото – офталмологът Александър Ангелов.

 

Оказа се, че самият проф. Алио е избрал да направи операцията на Катето по време на кратката си визита у нас, защото е голям фен на киното. Също в събота, той е коригирал зрението на още една голяма българска актриса – Аня Пенчева.

 

„Професорът ми каза, че докато съм жива ще виждам кристално”, похвали се Евро в ефир. Водещата с радост разказа, че е изхвърлила очилата си, които никога не е харесвала и са й били голяма тежест и разход. „Дори сутринта не ги потърсих на нощното шкафче, защото и на близо, и на далеч, и по средата виждам идеално”, сподели Катето Евро в предаването си „Усещане за жена”.


Силва Агопян | 2014-03-17


Добави в Svejo