Избраха мис Кюстендилска пролет

17-годишна красавица плени жури и публика


17-годишната Милена Мирева бе избрана за "Девойка Кюстендилска пролет 2014". Тя е ученичка в ПМГ "Емануил Иванов". За титлата се състезаваха още 11 момичета. През тази година шоуто започна по нетрадиционен начин, като бе открито от Девойка Кюстендилска пролет 2013 Беатрис Кацарова.

 

"Чувствам се много развълнувана, въобще не очаквах, че ще спечеля. Всички момичета бяха прекрасни. Приятелите ме посъветваха да се явя, след като спечелих Мис ПМГ. Тренирам лека атлетика, обичам да танцувам много и да излизам с приятели. След като завърша, искам да отида да уча в НАТФИЗ, актьорско майсторство. Пожелавам на кюстендилци много усмивки, да са щастливи и да няма завист между хората. Трябва всички да се обичаме", заяви след награждаването Милена Мирева.

 

Първа подгласничка стана Ралица Петрова, ученичка в ПМГ „Проф. Емануил Иванов", а втора подгласничка е Ралица Станоева, също ученичка в ПМГ „Проф. Емануил Иванов". За момиче на публиката бе избрана Антонина Колева, ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон".

 

Конкурсът се проведе в три тура, като в първия тур момичетата бяха облечени в официални рокли, във втория танцуваха испански танц и отговаряха на въпросите на водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова. Третият тур бе с народни носии.

 

Изпълнителите от музикалното шоу „X Factor" - Жана Бергендорф, Ана-Мария Янакиева, Теодора и Мартин, както и рапърът Криско и певицата Деси Добрева, се погрижиха за доброто настроение на публиката. Организаторите бяха осигурили и светлинно шоу с лазери, съобщи Дарик Кюстендил. 


Ехограф | 2014-03-16


Добави в Svejo