Лечението на Ламбо - успешно

Актьорът се връща на сцената


Големият актьор Стефан Данаилов се завръща на сцената с нов спектакъл в средата на март.

 

"Ламбо е доволен, че лечението му продължава успешно и след като се върне от Париж, а това ще стане в средата на март, започват с учениците от класа му нова Шекспирова постановка". Това казва пред "България днес" приближена до племенницата на Стефан Данаилов - Росица Обрешкова, актриса.

 

 "В началото на март Стефан ще отиде в "Питие Салпетриеър", за да си направи отново изследвания, които да го уверят, че нещата вървят към подобрение", сподели и сестрата на Ламбо - Росица.

 

Според нея, депутатът се чувствал изключително предаден от бившия си колега Ивайло Калфин, когото многократно предлагал за висши постове в партията. "Но така е в живота, Стефан кой ли не го предаде в какви ли не моменти. Важното е да е здрав", споделя близката до Ламбо.

 

По план проф. Стефан Данаилов все пак проведе изпита си от последния ден на първия семестър на втори курс по актьорско майсторство за драматичен театър, но като гледал студентите си на запис.

 

„Доволен е от всички. Накрая изненадал класа си с вестта, че ако изследванията му са добри, в средата на март всички заедно ще продължат с нов Шекспиров спектакъл. След края на думите му студентите избухнали в бурни аплодисменти. Та кой не обича Мастера?! Така наричат Стефан Данаилов всичките му студенти.


Ехограф | 2014-02-16


Добави в Svejo