Безплатни прегледи за трудни рани

Кампанията става целогодишна в МЦ Пирогов


Кампанията за безплатни прегледи на трудно заздравяващи рани през януари, която се проведе в Медицински център „Пирогов", помогна на над 50 пациенти. Толкова хора, страдащи от т.нар. хронични рани се възползваха от възможността да бъдат прегледани от екипа на проф. Владислав Христов – началник на Втора хирургична клиника в „Пирогов" и председател на БАР (Българска асоциация за раните).

 

Най-често срещаните рани, заради които хората са търсили помощта на специалистите са венозни и диабетни. Не са малко обаче и такива, които са кожни тумори, следоперативни и травматични рани. Най-младият пациент е 27-годишна жена, а най-възрастният 91-годишна жена.

 

Поради голям интерес кампанията ще продължи. От 7 март до края на годината всеки първи петък от месеца отново в Медицински център „Пирогов" ще се провеждат безплатните прегледи за хронични рани. Пациентите, които желая да се възползват трябва единствено да се запишат предварително по телефона. Номерът, на който могат да го направят е 0878 25 33 21.


Ехограф | 2014-02-07


Добави в Svejo