Вигенин счупи китка

Снегът изненада дипломат номер едно


Министърът на външните работи Кристиян Вигенин е претърпял инцидент и е счупил ръката си след подхлъзване на падналия в събота сняг. Инцидентът сполетял дипломат №1 на път за bTV вчера, а отсъствието му от екран беше обяснено от водещия на „120 минути” Светослав Иванов.

 

Той обяви, че гостът му е в болница със счупена ръка. Затова предварително уговореното интервю с Вигенин се състоя по телефона. „Случи се на път. Като падне сняг, така се получава понякога. Снегът ни изненада, както винаги”, заяви по телефона от правителствена болница Вигенин и допълни, че това е най-странното място, от което дава интервю.

 

„Странното място” обаче не попречи на външният ни министър да коментира някои от скандалите в страната и в БСП. Той заяви, че намерението на АБВ да участва със самостоятелна листа на евроизборите не е добро решение. Хубаво било, че БСП показвала, че не приема тези действия.

В годините като млад социалист винаги съм виждал и усещат, че хора, които имат какво да кажат на партията и работят, винаги успяват, обясни Вигенин.

 

„Вашият колега Страхил Ангелов отиде до Сирия и се върна жив и здрав, а вие в София претърпяхте злополука”, пошегува се водещият. Вигенин взе повод, за да потвърди тезата си, че българските парламентаристи трябва да подхождат с внимание към подобни визити и заяви, че той не е цензор, но имало рамки, които трябвало да се съблюдават.

 

По повод Румен Йончев от БСП, който решил да се присъедини към формацията на Бареков, Вигенин каза, че имало хора, които винаги търсели някъде някаква реализация. Добави обаче, че номадството не носи успехи на никого.

 


Ехограф | 2014-01-26


Добави в Svejo