Кмет опъва бръчки с джинджифил

Иво Димов свали два килограма за седмица


2 килограма свали за седмица с чай от джинджифил кметът на Димитровград Иво Димов. Градоначалникът пие над 2 литра на ден отварата, гарнирана с мед и лимон. Освен, че топи килограми, тя помага и за пречистване на организма.

 

Кметът разкри, че взел решението да мине на джинджифилова диета след тежкия, доста дълъг и натоварен цикъл зимни празници, чиито софри изобилстват от месо и тестени изделия. Още на първата си пресконференция за 2014-а Димов се похвали, че от 3 дни е на здравословен режим със специален чай от джинджифил, който имал вълшебни свойства и дори подмладявал и „изпъвал кожата”, по думите на кмета.

 

„Горещо го препоръчвам на всички. Един корен се дели на три, бели се, реже се на ситни парченца, които се запарват с 2 литра вода за не повече от 15 минути, тъй като иначе ще стане доста силен чаят. След това се добавят мед и лимон на вкус“, препоръча рецептата си Иво Димов, цитиран от Дарик. И с усмивка признава, че процедурата по приготвяне прави всяка сутрин секретарката му Ива. „През деня съм на този чай, моркови и ябълки. Само вечер хапвам и резултатите са налице – за седмица съм свалил 2 килограма“, похвали се той.


Силва Агопян | 2014-01-25


Добави в Svejo