Храна от природата

Сготвена с изворна вода и тибетски аромат


Когато прекрачиш прага на здравословен ресторант Кринг, губиш усещането на клиент. Персоналът, който следва принципите на йога и здравословен начин на живот, те посреща като скъп гост. В приятна атмосфера и сред вкусна вегетарианска храна съвсем скоро започваш да се чувстваш като у дома си.

                     

Ресторантът отваря врати на 10 август 2008 година. Случайно или не, денят съвпада с професионалния празник на готвачите, който се отбелязва на същата дата. Оттогава до днес Кринг си остава уникален за България. При приготвянето на храната се използват редица принципи и познания, почерпени от Аюрведа, Шри Чинмой, Петър Дънов, Рудолф Щайнер и др. Менюто е разнообразно, подходящо дори и за невегетарианци. Не се използва бяла захар и не се предлага алкохол. Супите и ястията се готвят с изворна вода. Използва се домашно приготвен зеленчуков микс, без химикали и консерванти. В красивия салон непрекъснато звучи приятна музика. Книги за здравословното хранене и начин на живот са на разположение за четене, докато сте в ресторанта. Отпадъците се събират разделно.

 

Храна, която те обича


Всички обичат храна. Но разбрахте ли, че някои видове храни могат да обичат обратно? Храна, толкова прясна, създадена с единствената цел да ви прави да се чувствате страхотно, така че всеки път, когато се опитате да я опишете, изпадате в поезия или евтино клише. Това е точно видът храна в Кринг – най-подбраната, безпределно здравословна, апетитна храна, която наистина ви обича обратно.

 

Веган торти без захар

 

В Кринг се правят торти, които се отличават със своя завладяващ вкус и лекота. Отсъствието на мляко, яйца и захар в тях ги прави по-здравословни и подходящи за хора с алергии, деца и вегани. Всички торти на Кринг съдържат 100% старателно подбрани естествени съставки – без консерванти и изкуствени оцветители.

 

Направено с любов


В Кринг, всичко е относно удоволствието. Всеки продукт, който екипът разработва, първо трябва да задоволи неговите собствени взискателни критерии по отношение на свежест и аромат. В Кринг непрекъснато се стремят към съвършената храна и не се уморяват да търсят абсолютното съвършенство и свежест.

 

Храна за вкъщи

 

Ако не можете да посещавате редовно Кринг, може да си поръчате храна за вкъщи или да направите  седмичен абонамент за доставка на адрес:  Order.Kring.bg

 

Вдъхновени от Шри Чинмой

 

Отварянето на вегетарианския ресторант Кринг става под вдъхновението на учителя по медитация Шри Чинмой. Той преподава съвременен интегрален път на йога, който включва всички аспекти на човека и живота. Съчетава динамиката на западния свят с духовната мъдрост на изтока по хармоничен начин. За Шри Чинмой спорта и вегетарианската диета са от много важно значение за здравословен и щастлив живот.


Ехограф | 2014-01-16


Добави в Svejo