Възглавница с билки гони безсънието

Магически заклинания препоръчва Лечителя


Причините за безсънието него могат да бъдат различни и най-често са пределно индивидуални. Не е прието да се смята, че то е отделно болестно състояние, но факт е, че в днешното динамично време трудностите при заспиване сякаш стават все по-чести, засягат все повече хора. Самият сън,  постигнат трудно, е повърхностен и не довежда до отмора на организма.

 

Петър Димков, Лечителя, препоръчва най-различни по пълнеж „войнишки възглавници" за сън. Той съветва след поставяне на главата върху такава възглавница да се произнесе „заклинателна формула", която привидно играе ролята на „броене на числа" по подобие на популярния способ за заспиване. Заспиващият може да си повтори тези самовнушения, пожела­ващи сън и отпочиване, а би могъл и да „помечтае", тъй като подпомогнатото от билките съзнание бързо се отпуска и човек заспива.

 

Желателно е, след като възглавницата се „пресова" от употреба, да се напълни с нови билки.

 

Рецепта за пълнеж

 

Необходими са по 100 грама от всяка билка – босилек, див кестен (цвят), мъжка папрат и хмел (шишарчици). От оздравец (листа и цвят), жълта комунига, лайка, лавандула, майорана, маточина, миризлива лазаркиня – по 50 грама. Общото количество на използваните билки и 800 грама. Размесени, те се поставят в приготвена от хасе калъфка с подходящи размери (30 на 40 см). Главата на спящия по този начин попада в центъра на силовото поле от подходящи енергии, които успокояват и унасят.


Филип Филев | 2014-01-05


Добави в Svejo