Благоденствие за млади родители и новодомци

Увереност, любов и благородство вещае Годината на Коня


Конят ще е особено благосклонен към новодомците, младите родители, а също и към тези, които очакват дете. Благоденствие, любов и увереност ще получат самотните, които в Годината на Коня – 2014, ще имат шанса за трайна връзка.

 

Според източния хороскоп, предстоящата 2014 година преминава под знака на Синия Дървен Кон. Това силно, грациозно и устремено животно носи позитивна енергия, решителност и увереност, защото са му чужди колебанието, флегматизма и мудността.

 

Затова и предстоящата 2014-та година обещава да е непредсказуема, богата на събития и наситена с благотворство. Конят е символ на добротата, конят е носителят на жива енергия. Той е открит и уверен, затова ще създава пречки пред злонамерените.

 

В Годината на Коня мнозина ще открият в себе си качества, които никога не са или рядко са проявявали в живота си. С устременост, позитивна амбиция и упоритост, ще се изпълва пространството около тях и това ще укрепва вярата в собствените им сили. Приливът на енергия ще бъде почувстван от мнозина, затова използвайте следващата година за кариерно израстване, да развиете свой бизнес или да укрепите и заздравите досегашния.    

 

Като цяло 2014 ще е годината на откритията от всякакъв характер, но родените в годината на Коня - 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, ще са заредени с оптимизъм. Въпреки, че  почти не се вслушват в чужди съвети, по правило са трудолюбиви и сега могат да постигнат всички свои добронамерени цели.

 

В Годината на Коня ще е ценно и важно излъчването на позитивизъм, любов и добротата. Нека те се използват от всеки, който иска да промени живота си към по-добро, съветват астролози.


Ангел Серафимов | 2013-12-13


Добави в Svejo