„Медика“ отлага Родителското кафе

Срещата ще се състоя в края на месец февруари


Лечебни заведения „Медика“ отлагат януарското Родителско кафе, поради обявената в област Русе грипна епидемия. Събитието бе насрочено за 30-ти януари /сряда/, но с цел превенция на разпространението на грипните заболявания, организаторите отлагат мероприятието за 27-ми февруари /сряда/. Приоритет в работата на целият екип е здравето на децата, това налага отсрочването на предвидената лекция и логопедични диагностики.

На новата дата, логопедът Силвия Пасева ще представи на родителите темата „Ролите в семейството“. Ще даде съвети как всеки негов член може да намери своето  място при формирането на младия човек. Ще даде примери как грижите за детето могат да се разпределят по най-подходящият начин, без нито един от родителите да изпитва сам тежестта на отглеждането и възпитанието. Особено внимание специалистът ще отдели на важната роля на бащата, като закрилник и стълб в семейството.

Още от ранната възраст на детето, мъжът заема основна роля при срещите с лекари и различни специалисти. След лекцията, 15 от предварително записаните деца ще получат безплатни логопедични диагностики.  

Всички желаещи майки, татковци и деца са добре дошли на Родителското кафе на 27.02.2019 г. /сряда/ от 18:00 часа в Детския отдел на Регионална библиотека “Любен Каравелов” – Русе. Входът е свободен, а от Лечебни заведения „Медика“ са подсигурили безплатно кафе и чай. Записванията за безплатните логопедични диагностики продължават на тел. 0887 920 062.

 


Ехограф | 2019-02-04


Добави в Svejo