БЧК с акция „Подари Коледа”

Инициативата ще подпомогне деца с подаръци за празниците


"Подари Коледа" е Областна фондонабирателна кампания на БЧК - Бургас в помощ на деца в неравностойно положение. Тя се провежда от 2006 г. насам.  За 11 години история в кампанията са подпомогнати близо 1150 деца с подаръци, лакомоства, куклен театър или коледно тържество. Общата събрана сума от доброволците през годините е 22 127 лв. Готовността на младежите да помагат, в съчетание с оригиналните им идеи, е допринесла за огромния успех на кампанията "Подари Коледа" и налагането й през годините.
За втора поредна година доброволците на БМЧК - Бургас ще разпространяват брандирана картичка на БЧК-Бургас „Подари Коледа”, която е на стойност 1 лев.

Всеки е свободен да дари и повече. Средствата са предназначени за деца от зесегнатите от наводненията семейства в област Бургас, както и за деца в неравностойно положение.
Гражданите и фирмите, желаещ да се включат в кампанията, могат да заявят количеството картички, които желаят да закупят в офиса на Български Червен кръст в к-с "Възраждане" или на тел. 0899/89 57 88.
Средства се събират и по сметката на Фонд "Милосърдие" към БЧК-Бургас
Уникредит Булбанк АД - клон Бургас
Сметка IBAN: BG58UNCR76301077481889
SWIFT BIC код Булбанк: UNCRBGSF


Ехограф | 2017-11-22


Добави в Svejo