Петзвезден купон за бъдещи доктори

Медицинският университет във Варна черпи 730 студенти


Студентския съвет на Медицинския университет „Проф.Д-р Параскев Стоянов” във Варна, е подготвил грандиозен петзвезден купон по случай днешния празник на студентите – 8 декември. Първото по рода си подобно празненство у нас, се организира в чест на всички бъдещи медици от университета, което ще събере над 730 студенти от 20 специалности.

 

Мащабното парти е в курортен комплекс Златни пясъци. Празненството за студентския празник се подготвя повече от месец, съобщиха от университета. Още от началото на ноември организаторите са публикували поканата за големия купон на сайта на Медицинския университет. В нея организаторите обещават много изненади и добро настроение в празничната програма.

 

За грандиозния купон са заявили участие и много от чуждестранните студенти на варненското висше учебно заведение. Най-многобройна е групата на немските студенти изучаващи медицина, съобщават организаторите.

 

Приятни емоции и весело прекарване на студентския празник за бъдещите медици, обещават трима диджеи, които са се ангажирали да бъдат гаранти за незабравими емоции и хубава вечер. Празничната гала вечеря се поема от Академичното ръководство на Университета. 

 


Ангел Серафимов | 2013-12-08


Добави в Svejo