Дървета за децата на България

Кампанията е национална и е под формата на игра


Стартира кампанията „Хиляди дървета за децата на България”, която се провежда като лесна и приятна за децата игра. В нея младите хора на България (а и техните родители и учители) могат до 27.11.2016 г. да спечелят и после засадят над 20 000 дървета, разпределени в 200 награди по 100 дървета всяка.

Дръвчетата ще им бъдат доставени безплатно до всяка точка на България, заедно с подкрепа и информация как да бъдат правилно засадени. Организаторите заедно с партньорите си експерти от ЮЗДП ще подберат подходящи дървета за съответните места, като задължително ще има различни видове широколистни и иглолистни.

Това добро дело се релизира от Фондация „77", чрез националната инициатива „Когато станем 100 000 ще посадим гора”,  една чиста инициатива от хората за хората, която има за цел засаждане на нови дървета за България, с участието на колкото се може повече млади хора и доброволци. През последните 4 години от инициативата са засадени над 125 000 нови дървета, а целта им е - милиони нови дървета за България.

От иницативата приканват да подкрепите децата, които са бъдещето на България, като споделите с тях и с техните родители, за тази чудесна възможност и насърчите тяхното участие.


Ехограф | 2016-11-08


Добави в Svejo